კულინარია

ხინკალი იდეალურად მკვრივი და პრიალა რომ გამოგივიდეთ

ინგრედიენტები:
ფქვილი
600 გ
წყალი
220 გ
მარილი
ფქვილი მოათავსეთ ჯამში. დაასხით ნელ- ნელა წყალი და მოზილეთ ცომი. მიიღებთ ცომს ,რომლსაც აკლია წყალი. არ დაუმატოთ არაფერი . გააგრძელეთ ზელა. ცოტა ხანში გუნდა შეიკვრება . როცა გუნდა შეიკვრება და პრიალა გახდება ,გაახვიეთ ცელოფანში და შედეთ მაცივარში 1ღამით. მეორე დღეს კი მოამზადეთ ხინკალი.
გაბრტყელების დროს ფქვილის ხმარება არ უნდა.
წყარო GEMRIELIA.GE

დატოვეთ კომენტარი

კომენტარები

მსგავსი სიახლეები

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close