კულინარია

როგორ მოვამზადოთ ყიყლიყო ბეკონით?

შემადგენლობა:

  • 2 ც კვერცხი
  • 2 ს.კ რძე
  • 1 ს.კ დაჭრილი ოხრახუში
  • 8 ნაჭერი პური
  • 2 ს.კ ზეთი
  • 100 გრ ბეკონი
  • მარილი,პილპილი

მომზადება:

ათქვიფეთ კვერცხი, შეურიეთ რძე, პილპილი, მარილი და დაჭრილი ოხრახუში. პურის

ნაჭრებს მოაცალეთ ქერქი, ამოავლეთ კვერცხიან მასაში და შეწვით ზეთში. ბეკონი დაჭერით

კუბკებად და შეწვით. ყიყლიყოს მოაყარეთ ბეკონის ნაჭრები და მოათავსეთ თეფშებზე.

წყარო: receptebi.ge

დატოვეთ კომენტარი

კომენტარები

მსგავსი სიახლეები

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close