კულინარია

პასკა პურის საცხობში (აპრობირებული რეცეპტი)

ინგრედიენტები

თბილი რძე – 170 მლ.

კარაქი (დარბილებული) – 50 გრ.

შაქარი – 7-8 ს. კ.

მარილი – 0, 5 ჩ. კ.

კვერცხი – 3 ცალი (ჩანგლით ათქვეფილი)

ფქვილი – 400 გრ.

ვანილინი – 1 გრ.

ქიშმიში ან ცუკატები – 100 გრ.

კურკუმა – ფერისთვის (სურვილის შემთხვევაში)

მშრალი სწრაფადმოქმედი საფუარი – 2, 5 ჩ. კ.

 

მომზადება:

 

1. მოათავსეთ პურის საცხობ ფორმაში ინგრედიენტები (ქიშმიშის გარდა) იმ თანმიმდევრობით, როგორც რეცეპტში არის მოცემული, თუ თქვენი საცხობის ინსტრუქციაში მითითებულია, რომ ჯერ თხევადი ინგრედიენტები უნდა მოათავსოთ. სხვა შემთხვევაში, საცხობის ინსტრუქციის მიხედვით იმოქმედეთ.

2. ჩართეთ საცხობი «სწრაფი პურის» («Quick») რეჟიმზე. ქერქის რეჟიმი – საშუალოდ მუქი.

3. მას შემდეგ, რაც ინგრედიენტები ერთმანეთს შეერევა და სიგნალის ხმას გაიგებთ (თუ შეტყობინება არა აქვს, საცხობის ჩართვიდან, 7-8 წუთის შემდეგ), დაამატეთ გარეცხილი და მშრალი ან ფქვილში ამოვლებული ქიშმიში.

4. გამომცხვარი პასკა, გაგრილების შემდეგ, გააფორმეთ.

image

P. S. იმ შემთხვევაში, თუ ცხობის პროგრამის დასრულების შემდეგ, პასკა ბოლომდე გამომცხვარი არ იქნება, ცხობა გააგრძელეთ «მხოლოდ ცხობის» («Bake») რეჟიმში. მე 25 წუთის დამატება მჭირდება (ქერქის რეჟიმი – იგივე).

ცხობის დამატებითი დროს ხანგრძლივობა, საცხობზე არის დამოკიდებული და მისი განსაზღვრა, მხოლოდ ექსპერიმენტების ჩატარებით არის შესაძლებელი.

image

 

წყარო: intermedia.ge

დატოვეთ კომენტარი

კომენტარები

მსგავსი სიახლეები

107 Comments

  1. I’m not sure why but this website is loading extremely slow for me.
    Is anyone else having this problem or is it a problem on my end?
    I’ll check back later on and see if the problem still exists.

  2. This post will assist the internet viewers for setting
    up new blog or even a weblog from start to end.

  3. Simply want to say your article is as surprising.
    The clearness on your submit is simply great and that i can suppose you are a professional in this subject.
    Fine with your permission allow me to seize your RSS feed to keep updated with approaching post.
    Thanks 1,000,000 and please continue the enjoyable work.

  4. I was recommended this website by way of my cousin. I’m now not certain whether or not
    this post is written via him as nobody else realize such targeted approximately my problem.

    You are wonderful! Thank you!

  5. I absolutely love your site.. Very nice colors & theme.
    Did you develop this web site yourself? Please reply back as I’m trying to create
    my very own blog and want to learn where you got this from or
    exactly what the theme is named. Cheers!

  6. Excellent beat ! I would like to apprentice while you amend
    your site, how could i subscribe for a blog web site?
    The account helped me a acceptable deal. I had been a little bit
    acquainted of this your broadcast offered bright clear idea

  7. I blog frequently and I genuinely appreciate your information. Your article has really peaked my interest.

    I will book mark your website and keep checking for new information about once a week.
    I opted in for your RSS feed too.

  8. Hi, i think that i saw you visited my blog thus i came to “return the favor”.I am trying to find
    things to improve my site!I suppose its ok to use a
    few of your ideas!!

  9. Oh my goodness! Incredible article dude!
    Thanks, However I am going through difficulties with your RSS.
    I don’t know the reason why I can’t subscribe to it.
    Is there anybody getting the same RSS problems? Anybody who knows the solution can you
    kindly respond? Thanx!! quest bars http://bit.ly/3jZgEA2 quest bars

  10. Hello there, I believe your website could be having browser
    compatibility issues. Whenever I take a look at your blog in Safari,
    it looks fine however, if opening in IE, it’s got some overlapping issues.
    I merely wanted to provide you with a quick heads up!
    Aside from that, wonderful site! scoliosis surgery https://coub.com/stories/962966-scoliosis-surgery scoliosis surgery

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close