კულინარია

მწვანილის ცოცხლად შენახვის წესი გაყინვის გარეშე!

ყველა დიასახლისს სურს, ზამთარ-ზაფხულს ჰქონდეს ქორფა, არომატული მწვანილი. ამისათვის, ისინი შენახვის სხვადასხვა წესს მიმართავენ.

ბოლო დროს პროდუქტების (მათ შორის მწვანილის) შენახვის ყველაზე პოპულარული წესია გაყინვა. თუმცა ჩვენ კიდევ ერთ, ბევრად ეფექტურ მეთოდს გასწავლით. ასე მწვანილი დიდხანს შეინარჩუნებს პირვენდელ არომატსა და სურნელს.

რეცეპტი მარტივია: აიღეთ მწვანილი, გარეცხეთ და გააშრეთ კარგად. ქილები გარეცხეთ, დამდუღრეთ და ისინიც კარგად გააშრეთ. მოაჭერით გარეცხილ და გამშრალ მწვანილს ბოლოები და მოათავსეთ ქილებში. შედგით მაცივარში და ასე შეინახეთ. მინიმუმ 2 თვე მწვანილი ცოცხლად შეინახება.

დატოვეთ კომენტარი

კომენტარები

მსგავსი სიახლეები

2 Comments

  1. 340640 746099This internet web site is often a walk-through for all of the expertise you wanted concerning this and didnt know who need to. Glimpse here, and youll definitely discover it. 644038

  2. 773614 893322This internet internet site is my breathing in, really great pattern and perfect content material . 220014

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close