
კულინარია
მწვანილის ცოცხლად შენახვის წესი გაყინვის გარეშე!
ყველა დიასახლისს სურს, ზამთარ-ზაფხულს ჰქონდეს ქორფა, არომატული მწვანილი. ამისათვის, ისინი შენახვის სხვადასხვა წესს მიმართავენ.
ბოლო დროს პროდუქტების (მათ შორის მწვანილის) შენახვის ყველაზე პოპულარული წესია გაყინვა. თუმცა ჩვენ კიდევ ერთ, ბევრად ეფექტურ მეთოდს გასწავლით. ასე მწვანილი დიდხანს შეინარჩუნებს პირვენდელ არომატსა და სურნელს.
რეცეპტი მარტივია: აიღეთ მწვანილი, გარეცხეთ და გააშრეთ კარგად. ქილები გარეცხეთ, დამდუღრეთ და ისინიც კარგად გააშრეთ. მოაჭერით გარეცხილ და გამშრალ მწვანილს ბოლოები და მოათავსეთ ქილებში. შედგით მაცივარში და ასე შეინახეთ. მინიმუმ 2 თვე მწვანილი ცოცხლად შეინახება.
340640 746099This internet web site is often a walk-through for all of the expertise you wanted concerning this and didnt know who need to. Glimpse here, and youll definitely discover it. 644038
773614 893322This internet internet site is my breathing in, really great pattern and perfect content material . 220014
138549 584227I adore your wordpress internet template, wherever would you download it from? 175001
21906 643691As soon as I detected this internet website I went on reddit to share some with the love with them. 532484
156103 971110Music began playing anytime I opened this website, so irritating! 787048