კულინარია

კიტრის მწნილი რომ ხრაშუნა გამოგივიდეთ

კიტრის მწნილი, როგორც წესი, ხრაშუნა უნდა იყოს, მაგრამ ზოგ დიასახლისს ის რბილი გამოსდის. რა შეცდომას ვუშვებთ დამწნილებისას?
– იმისთვის, რომ კიტრის მწნილი ხრაშუნა და მაგარი გამოვიდეს, დამწნილებისას არ მოაჭრათ კუდები ანუ ბოლო ნაწილი. ასევე გაითვალისწინეთ, რომ თუ კანს მოაცლით, თქვენი კიტრი ბამბასავით რბილი გამოვა.

წყარო: gemrielia.ge

დატოვეთ კომენტარი

კომენტარები

მსგავსი სიახლეები

5 Comments

  1. 359670 680837Normally I do not read post on blogs, but I wish to say that this write-up extremely forced me to try and do so! Your writing style has been surprised me. Thanks, quite good article. 612264

  2. 873658 656601Excellent internet site, determined several something entirely new! Subscribed RSS for later, aspire to see far more updates exactly like it. 583655

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close