კულინარია

კიტრის მწნილი რომ ხრაშუნა გამოგივიდეთ

კიტრის მწნილი, როგორც წესი, ხრაშუნა უნდა იყოს, მაგრამ ზოგ დიასახლისს ის რბილი გამოსდის. რა შეცდომას ვუშვებთ დამწნილებისას?
– იმისთვის, რომ კიტრის მწნილი ხრაშუნა და მაგარი გამოვიდეს, დამწნილებისას არ მოაჭრათ კუდები ანუ ბოლო ნაწილი. ასევე გაითვალისწინეთ, რომ თუ კანს მოაცლით, თქვენი კიტრი ბამბასავით რბილი გამოვა.

წყარო: gemrielia.ge

დატოვეთ კომენტარი

კომენტარები

მსგავსი სიახლეები

12 Comments

  1. 359670 680837Normally I do not read post on blogs, but I wish to say that this write-up extremely forced me to try and do so! Your writing style has been surprised me. Thanks, quite good article. 612264

  2. 873658 656601Excellent internet site, determined several something entirely new! Subscribed RSS for later, aspire to see far more updates exactly like it. 583655

  3. Can I just now say what relief to find someone who actually knows what theyre dealing with on-line. You certainly discover how to bring a difficulty to light to make it critical. The best way to need to check this out and see why side of the story. I cant believe youre less popular since you also absolutely hold the gift.

  4. 965171 826308Thank you for every other informative web site. Where else could I get that type of info written in such a perfect indicates? Ive a mission that Im just now operating on, and Ive been at the appear out for such info. 652481

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close