
კულინარია
ამის შემდეგ აღარასოდეს გადაყრით ფორთოხლის კანს – უგემრიელესი ცუკატები
ინგრედიენტები:
ფორთოხალი
4 ცალი
შაქარი
2,5 ჭიქა
წყალი
2 ჭიქა
დარიჩინი
და შაქარი ამოსავლებად
მომზადება:
1. კარგად გარეცხეთ ფორთოხალი. მაქსიმალურად მოაცილეთ თეთრი საფარი, რომ არ გაამწაროს დესერტი.
2. დაჭერით კანი ჩხირებად და ჩაყარეთ ცივ წყალში 2 საათით.
3. შემდეგ გახსენით 2 ჭიქა შაქარი 2 ჭიქა წყალში და ისე, რომ შეუჩერებლად ურიოთ, დადგით დაბალ ცეცხლზე.
4. ჩაყარეთ ფორთოხლის კანები შაქრის სიროფში და ხარშეთ 30 წუთი. შეამოწმეთ, როცა კანი დარბილდება, გადმოდგით ცეცხლიდან
5. ღუმელის ფირფიტაზე დააფინეთ პერგამენტი. ამოიღეთ ციკატები სიროფიდან, გაწურეთ, ამოავლეთ შაქრისა და დარიჩინის ნაზავში, დაალაგეთ პერგამენტდაფენილ ლითონის ფირფიტაზე და გამოაშრეთ ღუმელში რამდენიმე წუთის განმავლობაში.
ცუკატები შესანიშნავად ინახება თავდახურულ მინის ჭურჭელში და ის არა მხოლოდ უგემრიელესი სასუსნავი იქნება, არამედ ოთახის ინტერიერის მშვენებაც.
1. კარგად გარეცხეთ ფორთოხალი. მაქსიმალურად მოაცილეთ თეთრი საფარი, რომ არ გაამწაროს დესერტი.
2. დაჭერით კანი ჩხირებად და ჩაყარეთ ცივ წყალში 2 საათით.
3. შემდეგ გახსენით 2 ჭიქა შაქარი 2 ჭიქა წყალში და ისე, რომ შეუჩერებლად ურიოთ, დადგით დაბალ ცეცხლზე.
4. ჩაყარეთ ფორთოხლის კანები შაქრის სიროფში და ხარშეთ 30 წუთი. შეამოწმეთ, როცა კანი დარბილდება, გადმოდგით ცეცხლიდან
5. ღუმელის ფირფიტაზე დააფინეთ პერგამენტი. ამოიღეთ ციკატები სიროფიდან, გაწურეთ, ამოავლეთ შაქრისა და დარიჩინის ნაზავში, დაალაგეთ პერგამენტდაფენილ ლითონის ფირფიტაზე და გამოაშრეთ ღუმელში რამდენიმე წუთის განმავლობაში.
ცუკატები შესანიშნავად ინახება თავდახურულ მინის ჭურჭელში და ის არა მხოლოდ უგემრიელესი სასუსნავი იქნება, არამედ ოთახის ინტერიერის მშვენებაც.
წყარო: gemrielia.ge
393881 586050bless you with regard to the specific weblog post ive really been searching with regard to this kind of advice on the net for sum time these days hence with thanks 66711
716705 689381Oh my goodness! an incredible write-up dude. Thank you Even so My business is experiencing problem with ur rss . Dont know why Unable to subscribe to it. Can there be anyone obtaining identical rss problem? Anybody who knows kindly respond. Thnkx 704494
69615 571860Great post, thanks so significantly for sharing. Do you happen to have an RSS feed I can subscribe to? 747006
Тhanks for ones marvelous posting! I seriously enjoyed reading іt, ʏou wіll be а greaat author.Ӏ wiⅼl
make sue tto bookmark үour blog and wiⅼl cⲟme
baсk lаter ߋn. I want to encourage yоu to continue yoᥙr greɑt posts, һave а nice evening!
Lookk аt my site – 抓住我
Informative article, еxactly ԝhat I was looking for.
My web-site – 나를 열어
736881 103521I conceive this internet site has got some real excellent info for every person : D. 8989
Nice post. I learn some thing very complicated on different blogs everyday. Most commonly it is stimulating you just read content off their writers and rehearse a specific thing from their website. I’d would prefer to use some while using content on my small weblog whether or not you do not mind. Natually I’ll provide you with a link on your web weblog. Appreciate your sharing.
982248 117334You ought to get involved in a contest personally of the finest blogs on-line. I will recommend this page! 703402
942858 475537You may be websites successful individuals, it comes effortlessly, therefore you also earn you see, the jealousy of all of the ones plenty of journeymen surrounding you can have challenges within this challenge. motor movers 908491
593493 463875This website is my aspiration , quite great pattern and perfect articles . 616055
148944 93570Effectively written articles like yours renews my faith in todays writers. Youve written information I can finally agree on and use. Thank you for sharing. 686678
939012 341983Hi, you used to write superb posts, but the last several posts have been kinda boring I miss your fantastic posts. Past couple of posts are just a bit bit out of track! 728401
133262 850607Genuinely instructive and superb structure of articles, now thats user friendly (:. 138595