ინგრედიენტები:
მაწონი ან კეფირი
400 გ
ფქვილი
300 გ
კვერცხი
1 ცალი
შაქარი
60 გ
კაკაო
40 გ
სოდა 0,5 ჩკ
ლიმონის წვენი
1/2 ჩ/კ
ზეთი
60 მლ
მომზადების წესი:

კეფირში ან მაწონში შეურიეთ ლიმონის წვენი, შაქარი და კვერცხი, ათქვიფეთ, შემდეგ კი დაუმატეთ ფქვილი სოდა და კაკაო.

აურიეთ ცომი ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე, უნდა მიიღოთ სქელი მასა.

გამოაცხვეთ ოლადები კარგად გახურებულ, ზეთმოსხმულ ტაფაზე, მაღალ ცეცხლზე.

შეწვისას ოლადები კარგად უნდა ამოვიდეს და შეწვის შემდეგაც ასეთი დარჩეს. შეწვით ორივე მხრიდან. გამომცხვარ ოლადებს შეგიძლიათ მოასხათ გამდნარი შოკოლადი.

წყარო: gemrielia.ge

დატოვეთ კომენტარი

კომენტარები

Загрузка...